Ωράριο μουσείου: Δευ.- Παρ. 09:00 - 14:00 & 17:00 - 19:00

Αφιέρωμα στο ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ τραγούδι “Ό,τι και αν πω δε σε ξεχνώ…”

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, πραγματοποιεί εκδήλωση – αφιέρωμα με θέμα: «Ό,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ…», το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΠΙΕΔ, Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Με πρωτοβουλία της χορωδίας του Δήμου μας.

Μαέστρος – Μουσικός: Μαρία Κάτσαρη.

Ιστορικές αναφορές – αναλύσεις: Παναγιώτης Κουνάδης

Μπουζούκι – μπαγλαμά: Πανταζόπουλος Λάμπρος

Κρουστά: Παμπουλάκης Δημήτρης, Κιθάρα: Συμιανάκης Λευτέρης, Παρουσίαση: Κώστας Μπέτζελος

Της εκδήλωσης αυτής θα προηγηθούν στον ίδιο χώρο και ώρα 18.00 τα εγκαίνια της έκθεσης του εμβληματικού εικαστικού καλλιτέχνη τοιχογραφιών Klaus Klinger, ο οποίος επισκέπτεται τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και παρουσιάζει την έκθεση 5 καλλιτεχνών «Ένας κόσμος για όλους». Οι Michal Batory (Γαλλία), Klaus Klinger (Γερμανία), Cecilia Herrero (Αργεντινή), Μιχάλης Κουντούρης (Ελλάδα), Justuh (Πολωνία), με θέμα τη φυγή, την μετανάστευση, την αλληλεπίδραση.

Η έκθεση των έργων μεγάλης κλίμακας, φιλοξενείται στον αύλειο χώρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) – Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαιδεμένου».

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 6/4/2019,

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 9.00 – 21.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00- 14.00.

1